SV Villa

A contemporary house located in the center of Barcelona with the privileges of a country house. The site has incomparable views of Barcelona, Montjuic, and the Mediterranean Sea as the backdrop. The garden is conceived as a project element. It establishes a relationship between the interior and the environment without discontinuities. The network of steel beams rests on solid brick walls that extend outwards. The project uses energetic passive solutions and natural resources. A corbel regulates sunlight and a skylight allows natural ventilation. Zero kilometers materials and handmade bricks models from a local factory that modulate the spaces. Oak, steel
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
SV Villa
Published: May, 2020 Appreciate Project Project Appreciated!
Beach Club
Carme
Beach Apartment
22@ Offices
Escudellers
Carner Barcelona Perfumery
Maria Martori Park
Masseria Settarte

Project By

Jofre Roca

Share

Info

A contemporary house located in the center of Barcelona with the privileges of a country house. The site has incomparable views of Barcelona, Montjuic, and the Mediterranean Sea as the

Tags

Jofre Roca

3 0 Connections Spain , Barcelona

Send message

Fill the form to get in touch!

Send

Thank you for your inquiry!

The creative you have contacted will be notified shortly about your inquiry.

Hire

Fill out the form to request a project

Send

Thank you for your inquiry!

The creative you have contacted will be notified shortly about your inquiry.

Connect

You have to log in to connect with other creatives